Børnekompasset Kjærgaarden

 

 

KJÆRGAARDENS STRUKTUR

 

Vuggestuen består af 2 grupper Muslinger & Krabber. De ældste børn fra begge grupper spiser sammen formiddag og til frokost.

 

Kjærgaarden er et lille hus, hvor vi kender alle børn, forældre og voksne. Vi har et tæt  samarbejde, der gør det nemt at tage over og hjælpe hinanden på tværs af grupperne. 

I vores hus er der masser af plads til forskellighed, sjov og glæde ved de små ting i hverdagen. Vi vægter nærvær, omsorg, stjernestunder og tæt forældresamarbejde i vores hverdag. 

Hverdagen i Kjærgaarden afspejler meget, at børnene er i centrum, det vil sige at der er rig mulighed for, at følge børnenes ideer og gøre hverdagen spontan.

Vi er gode til at se det enkelte barn og dets kompetencer, så vi derigennem styrker barnet til at blive en del af børnefællesskabet. 

 

 

 

Til frugt om morgenen ca. kl. 9.00 holder vuggestuen samling med højt læsning, sang og taler om hvad vi skal lave i løbet af dagen.

 

 Dagsrytme: 

 

06.15 - 7.00Vuggestuen åbner, Vi serverer morgenmad ved behov. 
08.00 

Vi fordeler os på stuerne.

09.00 - 09.30Vi spiser formiddagsmad. Vi synger og holder samling 
09.30 - 10.45Aktiviteter pg leg på legepladsen.
10.45 - 11.30          Vi spiser frokost og gør klar til at sove.
13.45Børnene begynder at vågne efter lur, vi starter på eftermiddagsmad. 

 

 

Vi slutter dagen med leg på stuerne eller på legepladsen. 

 

Vi arbejder meget på tværs i Børnekompasset. Vi hjælper hinanden og er sammenlagt i ferierne. Det betyder at overgangen til børnehaven bliver tryg og flydende.

Vi deler rundhåndet ud af gode ideer og overskud til hinanden!